Citronkalcit, trumlad

I lager.

95 kr

Egenskap: För  manifestation, motivation, fokus och självförtroende


Citronkalcit har otroliga effekter på solarplexus-chakrat. Energierna i denna sten resonerar i vår tarm och börjar långsamt expandera utåt i alla riktningar, särskilt våra fysiska och emotionella kroppar. Vår inre kärna kommer att börja aktiveras av denna nya energi. Du blir då i mer kontakt med sig själv och din sanna ande. 

Långsamt och omedvetet sätter Citronkalcit dig på en väg till att titta inåt, den ökar din motivation, ger dig fokus, självförtroende och gör det lättare för dig att ta besluts.. Denna sten gör dig mer medveten om vad det är som måste bearbetas och behandlas i dig. 

Om du inte initialt konfronterar de frågor i dig... kommer de med tiden att bli en del av vem du är. Men så behöver dock inte vara fallet och Citronkalciten gör det nästan omöjligt att undvika de problem som har tvingat ut i det fria. Genom djup meditation kommer du kontinuerligt att kunna arbeta med dessa välbehövliga egenskaper i denna sten. Att fokusera på dessa aspekter kan i grunden förändra den person du blir, såväl som kursen där du är på väg.


Ha denna starkt vibrerande sten i handen under meditation, känn in den önskade manifestationen. Stäng dina ögon och föreställ dig att denna verklighet kommer till liv, liksom de mest detaljerade detaljerna i denna “visionära upplevelse”. Detta är processen att skapa ditt eget universum och är den enda förutsättningen bakom manifestationen. 

Att göra detta upprepade gånger kommer öka styrkan i din personliga vilja och ge ett sätt att uppnå det. Lyssna på dina instinkter och låt din intuition leda dig varje dag. Detta kommer att leda till att ditt sinne passivt vibrerar på en mycket hög nivå, samtidigt som du kan kanalisera en högre nivånivå i beslutsprocessen.

.Storlek : ca 3 cm


Infomation om citronkalcitens ursprung:

Vetenskap och ursprung om citroncalcit
Citroncalcit är en nyupptäckt variant av kalcit. Det är ett kalciumkarbonatmineral som nyligen upptäcktes i Pakistan och dess färg kan variera i nästan alla nyanser av gult och till och med ett fylligt guld. Färgen den får beror på mängden järnföroreningar i varje sten. 

Jag har direktkontakt med leverantören i Pakistan som levererar dessa citronkalciter till mig.