• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

Lindas Rosenkvarts för bröstcancerförbundet

  • 90 kr

Vill du ge ett bidrag till forskningen rörande bröstcancer? 💜 Butik Kalcit gör nu en insamling till bröstcancerförbundet Lindas Rosenkvarts kostar 90 kr oc

I LAGER
Dela

Vill du ge ett bidrag till forskningen rörande bröstcancer? 💜 Butik Kalcit gör nu en insamling till bröstcancerförbundet 

Lindas Rosenkvarts kostar 90 kr och hela det beloppet går oavkortat till Bröstcancerförbundet. (Ord pris 45 kr, du skänker 45 kr och Kalcit lika mycket.)


Linda Moberg var min kontakt på Nyföretagarcentrum när jag skulle starta upp Butik Kalcit. Hon är experten här i Österåker på att peppa och informera rörande att starta och driva företag. Linda blev sedan även en magisk kund hos oss och en dag började hon även arbeta som konsult hos Butik Kalcit. Det händer saker när man jobbar med Linda. Hon har hjälpt oss med texter och information till vår hemsida samt tex snabbt sätta ihop material för tryck. 

I våras fick Linda beskedet att hon fått bröstcancer och operation och behandling bokades in snabbt.  Linda är en riktig fighter! Jag ville göra något för Linda och alla andra som drabbas av cancer. Då kom idén om att starta en insamling i Lindas namn. En rosenkvarts, hjärtats sten att bära med sig varje dag som ett minne för gåvan man gett till något så viktigt som forskningen inom bröstcancer.


Jag bad Linda berätta om sin resa: 

"Vi är 8000 kvinnor (och ca 60 män) eller 1 kvinna i timmen som får diagnosen bröstcancer varje år. På bilden har jag relativt nyligen opererat mig och klippt av mig håret pga av kommande cellgifter. Livet är fullkomligt upp och ner blandat av rädslor, av hopp och faktiskt otroligt mycket ljus och kärlek. I maj fick jag diagnosen och det var som att få en smäll, rasa ihop och inte alls veta hur man ska resa sig upp igen och ibland är jag nog fortfarande stundvis golvad. Vem kunde tro att just jag skulle få det och så tänker säkert även alla andra drabbade med? Jag mår förhållandevis bra, jag har nu gjort min sista cellgiftsbehandling och mitt fokus ligger nu på min fortsätta behandling samtidigt som jag ska återhämta mig fysiskt och mentalt. Det känns relativt enkelt men det är inte lätt, varje steg framåt är åt rätt håll tänker jag.

Tack Sofia för insamlingen du gör just nu, den är otroligt viktig och det gör mig stolt att vara en del av den. Alla bidrag till att forskningen går framåt är viktig. Hade inte forskningen kommit så långt som senaste åren hade jag nog inte mått såhär bra som jag ändå gör just nu, TACK! Och jag vet att varje bidrag går till något kring bröstcancer, som kan vara forskning, rehab eller stöd.

 2016 arbetade jag på @brostcancerforbundet. Dagligen pratade jag då med någon som drabbats och ibland var det svåra samtal och ibland fulla av liv och skratt. Jag vet att jag tänkte hur starka och modiga kvinnorna var runt om i landet som gick igenom sin bröstcancer. Vi är många som får gå igenom tuffa perioder eller resten av våra liv med bröstcancer men vi är inte ensamma. Och det känns skönt ❤

 Med ljus och kärlek

/ Linda Moberg"