• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

Andligt beskydd

|30/08, 2021

Andligt beskydd

Medvetandehöjningen och höga frekvenser strömmar in på oss mer eller mindre dygnet runt sedan en tid och det är mycket att härbärgera för våra mänskliga kroppar. Och med mer ljus kommer alltid en motreaktion från lägre vibrationer. 

Från 2020 ligger vi i ett enormt skifte energimässigt globalt och inom oss själva. Det är således svårt att vara i sig själv i sitt eget space utan yttre distraktioner som rubbar oss i det nödvändiga hårda jobb vi står i inom oss själva. Det är en stark karmisk period detta, men det är inte en dålig period- vi växer! 

Än viktigare är det att ta ett eget val i det som pågår, be om andligt beskydd från dina guider, änglar eller vad det än är som just du tar in assistans från. Vi behöver sätta vår egen utveckling först för att kunna verka för kollektivet. Uttrycket ”sätt på din egen syrgasmask först” har aldrig varit mer aktuell än nu. 

Jag vill också trycka på att när vi ger oss själva det vi behöver först, kan vi sedan rikta vår önskan om beskydd till andra. Vi kan också då med vår intention be för högsta bästa stöd och kärlek till alla varelser. Särskilt stöd ska vi ge den yngre generationen, de mindre barnen plus de själar som är på väg att födas. För dessa barn kommer med ett sånt öppet hjärta, och ljus med en styrka.. men också med en sårbarhet. Så lägg lite extra tacksamhet och fokus i tiden som råder att omge dessa själar med energiskydd. 


Jag använder mig mycket av meditationer som får mig att stå kvar i ljuset samt att jag använder kristaller som är extra lämpliga för beskydd. Bla dessa:

  • Ametist som ger högt andligt beskydd men som ändå släpper igenom budskap från andra dimensioner men med ett filter. Bra att ha i sovrum för nattligt beskydd. 
  • Rökkvarts som jordar, beskyddar och på så vis håller den undan låga och oönskade energier. 
  • Svart turmalin som är otroligt jordande, rotar dig och omvandlar även negativ energi till mer positiv. Denna lägger en sköld runt om dig. 


Ta hand om ert ljus


Med kärlek 

Jennie