• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

”Flow and grow ”- Att följa flödet

|6/09, 2021

”Flow and grow ”- Att följa flödet

Kan du känna hur förändringarna sveper in som en stark vind just nu? Att kunna följa med i allt som sker och låta det som är uttänkt av universum få jobba utan hinder är inte alltid det lättaste. Men det är en stark jordisk kraft nu som tar över. Den tar bort kontroll och rädsla helt och öppnar dig för att ta emot allt magiskt som är på ingång. 


Det är vanligt att vi ofta instinktivt spjärnar emot när förändringarnas vindar blåser - men då kommer ofta symtom både fysiska, mentala, emotionella och spirituella för att visa oss vägledning. Lyssna på dom. 

Denna vecka- förvänta dig det oväntade. Med full kraft sköljer det över oss, pushar oss framåt in i förändringen, för ja - nu är den här på riktigt! Kalla det uppvaknande el vad du vill, men många ”poletter” trillar ned nu. 

Nymåne natten till 7 september! Den feminina kraften är stark och blir bara starkare för varje dag som går. Så häng med nu och visa din inre gudinna, din feminina röst och vila i att allt är precis som det ska- följ flödet! Visualisera att du lägger dig på rygg på ett stort tryggt böljande hav och låt dig svepas med i vågorna, slappna av och njut! 


För att boosta mig själv extra denna vecka för att våga släppa kontrollen och lämna över använder jag kristaller både vid meditation och i kristallgriden jag skapar vid nymåneceremonin. 

Denna gång använder jag:


  • Blomsteragat för att sätta igång kreativiteten och riktigt expandera blomstringen på alla plan i livet.
  • Pyrit för att förankra överflöd och behålla detta då pyriten även jordar och beskyddar. 
  • Pistagekalcit för att våga släppa taget och drömma stort, stärka tillit och landa i harmoni vid förändringen. 


Så våga följa flödet och växa min vän- flow and grow!


Önskar dig kraft, blomstring och överflöd


I ljus och kärlek 

Jennie