• Öppettider Åkersberga: Mån 15-18, Ons 12-18, Tor 11-18, Fre 12-17 & Lörd 12-16
Öppettider Sthlm City: Tors 16-19 & Lör 13-15

Gör din egen chakrabalansritual med kristaller

|15/11, 2021

Gör din egen chakrabalansritual med kristaller

Denna veckan bjuder på stor hjärtöppning av både det stora vackra hjärtchakrat i mitten av bröstet och det högre hjärtchakrat (thymuschakrat) och vi höjer energinivån ytterligare av massiva ljusfotoner som ska absorberas, transformeras och integreras. Fortsätt välkomna det som bubblar upp i dig, rensa och släpp taget om de gamla för att skapa plats för det nya. Det känns starkt i oss och den fysiska kroppen står där och tar hand om det hela. 

I dessa tider, försök skifta medvetet in i ditt inre, ditt högre jag och visdom som du alltid har tillgång till om du bara ber om det och lyssnar. Tänd upp din ljuspelare mitt i kroppen och genom alla dina chakran - dina energicentraler. Ge dig själv allt det bästa i alla former, mat, ljus, kärlek, natur, vatten, omsorg, snälla tankar. 

Du och din kropp förtjänar återhämtning. Din fysiska kropp arbetar så hårt för dig, det är ett enormt ljus som vill in i oss, andas och ta emot. 


Gör din egna chakrabalans-ritual med kristaller

I denna ritual tipsar vi om kristaller för var och ett av de 7 största fysiska chakrana för att låta dessa jobba med sina vibrationer på din kropp. Inre balans är ledordet. Glöm inte att rena kristallerna först innan du lägger nya intentioner. Ha dina renade kristaller redo och lägg dig bekvämt på rygg. Se till att du får vara ostörd under denna stund.

Lägg sedan:

Ta några djupa andetag genom näsan och låt kristallerna göra sitt jobb med intentionen att rensa och balansera det som du behöver just nu. 

Du hittar Kalcits chakra-kit här där du får alla dessa kristaller i ett paketpris.


Förklaring på kristallerna vi angett:

Rökkvarts- Jordar, rensar, beskyddar och håller ont borta. Rotchakrat

Karneol- Mod, styrka, relationer.  Sacralchakrat

Citrin- Självkänsla, lycka, kreativitet, framåtrörelse Solarplexus

Rosenkvarts- Villkors kärlek till sig själv och andra. Hjärtchakrat

Blå Kalcit- Lugnande, minskar oro, bra för sömnen. Halschakrat

Ametist- Inre visdom, andlig uppkoppling. Pannchakrat

Bergkristall- Helar, renar och balanserar, kontakt med universums allt. Kronchakrat


I ljus och kärlek 

Jennie