• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

Högre relationer, gå samman och stråla ljus

|27/09, 2021

Högre relationer, gå samman och stråla ljus

Som en fortsättning på förra veckans tema kommer denna veckas innehåll om högre relationer som en riddare på vit häst och sveper med oss till oanade höjder. Nu går vi samman, vilar i varandras ljus och kopplar på oss till universums högre hjärtenergi. Där kan vi tanka kraft och få djupa insikter med fokus på relationer. 


Det var en mening med förra veckans aggressiva energier. Dom rotade upp och tog fram saker i oss för att vi sedan ska skala bort den intensiva känslan av ilska. Då ser vi tydligare det som låg under ytan, gamla händelser i relationer både i ditt inre och i det yttre. 

Så lyft upp dig ur detta, sätt allt i perspektiv! 

Vi hjälps alla åt, vi ger och vi får i ett oändligt utbyte av ljus. Vår intuition är maxad och med det känner vi allt mycket mer och väldigt djupt. Vi växer av det här och det bästa av allt, vi har landat ett snäpp högre. 

Och hur känns detta? Det känns bra i stunder av tillit, till att nästa stund snabbt kastas in i bearbetningen och vånda. Ambivalens är en underdrift just nu, men var lugn det kommer att stilla sig. 

Ta nu chansen att se, rensa, förstå och ytterligare öppna för de nya relationerna. Som draghjälp till högre kommunikation tipsar jag särskilt om dessa kristaller: Lodolit, Angelit och Lapis lazuli.

Lodolit - Hjälper dig att drömma dig bort till oanade höjder och möjligheter. Där finns svar om du stannar en stund. 

Angelit - Är lugnande och kommunikativ. Den hjälper dig att be om änglarnas hjälp och att tala din sanning. 

Lapis lazuli - Kraftfull och hjälper dig att vidga ditt inre seende och fördjupa förståelsen av människans alla delar. Den stärker och väcker din andlighet. Här får du hjälp att stå upp för dig själv och andra själar. Healing. 


Vi förenar oss, går samman och sprider ljuset nu. Det blir så mycket bättre tillsammans. 


I ljus och kärlek 


Jennie