• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

Kristaller för Healing

|23/08, 2021

Kristaller för Healing

Det är healing i luften. I svallvågorna av lejonportalen och den magiska fullmånen fortfarande liggandes i ryggen är vi i en massiv energi, så stark att det kan upplevas svårt att ta in och omsätta. Allt är precis som det ska. Den här frigörelsen och rensningen bakom oss pågår än i olika lager, olika aspekter, flera dimensioner och det är stort. Så nu ligger en tid för healing, ta hand om sig själv och landa i hur det känns just nu. Ta hand om dig och ge dig själv precis det du skulle ge det käraste du har, tröst, läkning och att bli sedd. 

Alla känner av det. Men är du dessutom ljusarbetare så kan det kännas överväldigande detta energiflöde som är konstant sedan länge och fortsätter öka, energin går nu med full kraft in i alla varelser, djur och natur. Vi bär mer ljus än någonsin. 

Föreställ dig en pelare av ljus komma uppifrån och ned i ditt kronchakra, låt det skölja genom hela dig, expandera och läka. Låt ljuspelaren sedan gå ned genom fötterna in i Earth Star Chakra och förankra in i Moder jord för bästa grundning. Om ett par veckor kommer det kännas lättare, men ja- det är intensivt när vi går med på att släppa, rensa och läka. 

Du kan nu ta hjälp av kristaller i denna process. Kristaller med hög healingvibration. 


Topp 3 för mig är:

  • Golden Healer- högsta healing från Divine Source som jobbar med att balansera alla våra kroppar ( fysisk, mental, emotionell och spirituell healing) balans av yin och yang. 
  • Bergskristall - helar, renar och balanserar alla chakran och förstärker andra kristallers verkan. Bergkristall hjälper dig att öppna upp, att verkligen läka på djupet och hålla kvar dig i det ljusa. 
  • Selenit - renar dig kraftfullt och rensar auran på skräp både gammalt och det vi drar in dagligen. Svep en bit selenit runt auran från kronan och ned, varje dag helst. Selenit tankar ner och sätter det högsta ljuset på plats, använd gärna i det sistnämnda en spets el torn. 


Vi läker tillsammans, du som själ gör skillnad! 

I ljus och kärlek 

Jennie