• REA-bord i butiken under v32. Passa på att fynda!
Kalcit City boka ditt besök via mail.

Lodolit & Bergkristall, så stöttar dom dig

|23/05, 2022

Lodolit & Bergkristall, så stöttar dom dig

Energiuppdatering vecka 21. 

Sedan några dagar befinner vi oss i en andlig stillhet, nästan i ett sorts vakuum. I den pausen kan det antingen födas en desperation och panik över att inte kunna påverka sin situation. Eller så finner du denna hovrande känsla behaglig och stannar, tackar för bromsen och drar fördel av hur du tillåts invänta nästa steg. 

Passa nu på att integrera de konstanta energivågorna som är nu under den senare delen av maj samt första dagarna i juni. Detta är en bra tid att förbereda och planera. Plantera frön inom alla områden och håll dig på din kant under tiden du jobbar vidare med att bana väg för din själs uttryck. Tänk på att ge din kropp beröm och mer tid för det är massiva energier vi fortsatt tar emot, processar och integrerar. 

Har sanningar avslöjats än? Hur som helst förväntas det fortsätta och triggers kommer fortfarande ploppa upp inom och runtom oss under några intensiva veckor till och det är ditt ansvar att titta på vad det är som behöver lite extra uppmärksamhet och omvårdnad. Rådet som ligger är att följa med flödet oavsett hur höga eller låga vågorna är. Det är nämligen så att det inte går att ändra på det som redan är förutsett att ske. Viktigt är att de närmaste veckorna helt ”surrender”.  Dela nu istället med dig av vad du upplever med andra ljussjälar så ska du se att allt passerar med lätthet och omvandlas till tacksamhet, glädje och expansion så det kreativa temat i maj får ta plats ordentligt. 


Perioden som ligger framför oss härnäst bär stor potential för fortsatt ökning av uppvaknande i kollektivet och då höjs automatisk energifrekvensen. Möt var och en inklusive dig själv på precis den energinivå som råder och förstå att allt går enligt plan. Rädsla är ett minne blott och kärleken är på väg att segra med stor marginal. Inget av det gamla som rensats kommer någonsin att leta sig tillbaka igen om du gjort och fortsätter göra ditt själsarbete. Har du inte lyssnat inåt är det hög tid nu. Vissa dagar kan du börja vackla och uppleva att det är för stor uppgift att hålla ditt inre ljus stadigt och kanske falla in i tankar som ”vad är det för mening?”, men sitt tålmodigt kvar i det vakuum du erbjudits kommande veckor, rekalibrera och kliv tillbaka i ditt hjärtcenter. 

Ett litet varningens finger ligger dock i energierna just nu och det handlar om att det kommer finnas de som vill använda spiritualitet som en sorts mantel eller ”cover-up” för att slippa undan att ta eget ansvar för sitt agerande. Detta är en sorts andligt högmod. Så var uppmärksam på när du förnimmer sådant och håll dig till det du står för och stråla än ljusare. När du gör det skapas ett kraftfullt energiskydd och där är du stark. 


Tips på kristaller denna period

Mitt tips på kristaller med tillhörande visualisering som fungerar som en sorts ljusomvandlare är lodolit och bergkristall. 

Lodolit - Lodolit är ett eget litet universum. Denna kristall kallas även ibland shamankristall, landskapskvarts & trädgårdskvarts. Denna kristall har ofta ett fantastiskt mönster inuti sig.  Lodoliten är mycket jordande och ger dig kontakt med moder jord och naturen. Men även kontakt med väsen, sanningar och är fin att använda vid manifestering.  


Det sägs att man kan se tillbaka i tid och rum när man ser in i en Lodolit men även vad som vart dolt för dig. Lodolit har alla kvartsens egenskaper som förstärkare men hjälper också förmågan att kunna  kommunicera både med fysiska och icke-fysiska väsen. Den avslöjar sanningar på ett mycket  kärleksfullt sätt och både jordar och ger balans i hela det energifält som omger dig.

Visualisering: Sitt med din lodolit i kupade händer. Blunda och ta 3 andetag genom näsan. Föreställ dig att du kliver in i din lodolit, sätter sig ned på en stadig grund och bli sedan ett med kristallens energivibration. Här kan bara den energinivån eller högre existera. Kanske möter du andra ljusa själar, en guide eller en mästare. Bli ett med lodoliten och upplev en känsla av oändlig energi. Du är ditt eget universum. Öppna långsamt ögonen och kom tillbaka till här och nu. 


Bergkristall- Bergkristallen hjälper dig att förstärka auran och få bort negativa energier. Denna kristall symboliserar harmoni, balans och synkronicitet. Bergkristallen renar och helar bärarens energier samt rätar upp alla chakran. Det sägs långt tillbaka att bergkristallen är bra för att sammanlänka tankar, känslor och medvetande med universums existentiella kraft. Den ger även mod & uthållighet.

Visualisering med bergkristall: Sitt med din bergkristall framför dig. Blunda och ta 3 andetag genom näsan. Du kan nu ge över det du upplever som felaktig energi i ditt energifält till bergkristallen för transformation till ljus. För ditt inre- förflytta det du vill transformera in i bergkristallen framför dig. När du är klar kan du om du vill ge vidare det ljus som kristallen nu håller till moder jord. Du kan även göra detta fysiskt genom att kasta din kristall i en sjö eller hav, alternativt gräva ned i jorden. Då har du även givit moder jord en ljusgåva. Öppna ögonen och kom tillbaka till här och nu. 


Det är genom sådana här fina handlingar som ljus och kärlek segrar. Mörker är egentligen ljus som ännu inte infuserats med kärlek.

”Through the darkness into light”

Jag uppmuntrar er att vibrera i den intentionen- då hjälps vi tillsammans åt att transformera till mer och mer ljus. 


I ljus och kärlek 

Jennie


 

KALCIT△