• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

Medkänsla och frid (compassion and peace)

|11/10, 2021

Medkänsla och frid (compassion and peace)

Veckans känsla att fokusera på är medkänsla och frid. Energierna fortsätter jobba intensivt med dig, rensar och låser upp från detta liv men även tidigare inkarnationer. Vi återkommer igen till halschakrat och alta major, chakrat högst upp i nacken och bakhuvudet. Allt fortsätter förändras runtom oss och ännu mer resten av året. 

Förändring är oundvikligt, vi har inget val längre än att expandera och forma nytt. I detta är det ytterst viktigt att behandla sig själv och andra med medkänsla för att kunna landa i fridfulla vibrationer där vi hör hemma. 


Vi är på vår väg in i högsta bästa välbefinnande. Allt förändras från den gamla formen av leverne till nytt och det är inte konstigt att det känns rörigt, turbulent och tvivel som gnager i var och en av oss. Vi tvingas släppa kontrollen på tankar som: Hur ska det bli? Vem är jag? Vad vill jag?  En stor hjälp på vägen är ändå att först visa dig själv medkänsla på vilket sätt du nu väljer att göra det på, för att därefter kunna visa samma medkänsla till omgivningen oavsett var de befinner sig i sin energi. 

Så hur hanterar vi detta då? Jo- Du väljer ju vilken energi just du står i. Och medkänsla ger en känsla av frid. Så, i en tid av separation kommer medkänsla att leda till sammanhållning på en själslig nivå.. hjärtat leder sedan vidare och det vinner alltid. 

Fortsätt ödmjukt jobba med detta så ska du se resultat snabbt. Som hjälp att rikta fokus kommer jag använda mig av följande kristaller:

Månsten: Använd fantastiska månstenen som hjälp att släppa kontrollen, lämna över till universum och stå kvar i din inre kraft. Följ månfaserna och lita på universums kraft. 

Polykromjaspis: Stöttar dig att sträcka ut, agera och se hur kraftfull du är, dessutom är den som ett ankare ned i moder jord. Denna sten står för en inre balans och ha förmågan att i stunden följa flödet och minska stressen i olika situationer. 

Agat: Här får du ännu mer styrka, stabilitet och balans. Agat ökar självkänslan och förmågan att se möjligheterna istället för problemen. 


Ge dig själv det bästa från hjärtat, en kärleksfull vänlighet är trumf på handen.


I ljus och kärlek 

Jennie