• Öppettider Åkersberga: Mån 15-18, Ons 12-18, Tor 11-18, Fre 12-17 & Lörd 12-16
Öppettider Sthlm City: Tors 16-19 & Lör 13-15

Stå upp för dig själv med stolthet

|9/11, 2021

Stå upp för dig själv med stolthet

Den här veckan är det av största vikt att fokusera på att stabilisera sig själv, stå med fötterna stadigt på marken och jorda ned dina rötter i moder jords inre kärna och stanna där. Det kommer knuffas och skuffas från alla håll både från omvärlden och i ditt inre. Det kommer blåsa hårt i trädkronorna men du är benhårt förankrad i ditt inre, din fysiska kropp och i moder jord. Du vet vad som är rätt och sant för dig och det räcker fint. Dina grundläggande behov är prio ett- därmed basta och hör sen! Du kan komma att uppleva (om du inte redan varit och nosat på dom känslorna) att det gamla systemet inte är något för dig längre. Det fungerar helt enkelt inte.


Vi skapar ett långsiktigt hållbart liv nu och när 11/11- portalen nu närmar sig har du chansen att riktigt ta permanent avsked från det gamla, bryta isen och segla framåt dit själen satt kurs. För själens kurs är alltid rätt. Vinden är med dig om du bara bestämmer dig. Och visst- det blir lite oreda när isen spricker, men du vet att du är helt rätt ute. Uppåt, framåt och friare.

Så fortsätt vårda dig själv, dina medmänniskor, djur och natur. Sitt i tacksamhet för allt du är och allt du har. Känn det med hela ditt hjärta. Först då kan allt du drömt om uppenbara sig och det ser onekligen ut som att vi är där nu- nu händer det!

Stå upp för allt du varit, allt du är och allt du blir.


Mina tips på kristaller som stärker dig i detta är:


Tigeröga: Här finner du vibrationen av lugn, självförtroende och tillit med en mycket jordande kraft. Inre styrka och mod att fortsätta. Du är bra och du har stora gåvor!

Septarian/draksten: Återigen självförtroende, jordande och en stark drivkraft. Stå stark i ditt trygga Rotchakra, en känsla av tillhörighet, att kunna ta plats och orubblig när det blåser hårt. Manifestation!

Fire quartz: En högre nivå av kristallen hematoid/röd golden healer. Den stimulerar ett kärleksfullt medvetande, balanserar dig till ditt center, din mittlinje. Jobbar hela vägen med rot/sacral/solarplexuschakra. Anti-stress, men håller samtidigt din inre glöd levande. Styrka!


Ta ett djupt andetag, nu landar vi på marken- sen tar vi oss framåt.


I ljus och kärlek

Jennie