• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

Tillbaka till hjärtat - från rädsla till kärlek

|4/10, 2021

Tillbaka till hjärtat - från rädsla till kärlek

Känner du vibrationerna inom och utom er? Moder jord skakar, darrar och så även vi. Den här veckan handlar om att gå samman med den universella kärleksenergin och jordens inre hjärtpuls. Hedra och visa vördnad till dig själv, andra levande varelser och vår vackra planet. Moder jord behöver oss nu och vi behöver den. 


När det känns svajigt och oroligt i kroppen är mitt tips att alltid gå tillbaka till ditt hjärtas energi och stanna där en stund. Välj aktivt att skifta från rädsla till kärlek. I hjärtats energi är du lugn, trygg och sann. Att expandera sitt hjärtas energi och skicka ljus och villkorslös kärlek till andra betyder också att du i samma stund ger till dig själv. 

Vi vill nu ge och ta emot högsta möjliga mänskliga kärlek som nånsin går att finna. Starkt och överväldigande, men otroligt läkande. Nymånen 6/10 denna gång håller en massiv kraft på ett själsligt plan, så passa på att jobba med hjärtats vibration tillsammans med månens energi.

Relationer står i fokus, så titta lite extra på det. Samtidigt går det inte att missa att vi har enormt kraftiga energier i omlopp, med dessa sveper det in en hel del oro runtom och inom dig. Så vad väljer du- rädsla eller kärlek?  Känn på det som är, men välj sedan det enda rätta: kärlek. Lita på att allt blir bra när du lyssnar på ditt hjärtas röst  


Veckans ledord är mod, potential och kärlek. Mitt tips på kristaller som stöttar dig i allt detta är:

Smaragd- smaragden den tröstar hjärtat och påminner oss om jordens överflöd, vår gröna planet och att vi ska vårda och hedra allt levande, oss själva och helheten. Smaragden hjälper dig att landa i harmoni och vördnad. 

Fuchsit-  denna sten förstärker mental och känslomässig balans, djup medkänsla för oss själva och andra. Lugnar vid stresspåslag känslan av att vara överväldigad.

Manganokalcit- kristallen med vibrationen av universell kärlek som låter energin från alla chakran flöda in i hjärtchakrat och starta samt stötta läkning så att du kan dra till dig villkorslös kärlek. Öppnar hjärtat för att ta emot kärlek och älska sig själv. 


Det som är menat för dig hittar alltid tillbaka, så lys upp ditt hjärta som en ledstjärna och hjälp energierna lite på traven. Visa var du är. 


I ljus och kärlek 

Jennie