• Öppettider Kalcit Åkersberga: Mån 15-18, Ons 12-18, Tor 11-18, Fre 12-16 & Lör 13-15
Kalcit City boka ditt besök via mail.

Vintersolståndet 21/12 2021 - Genom mörker, in i ljus

|20/12, 2021

Vintersolståndet 21/12 2021 - Genom mörker, in i ljus

Det är en mycket viktig portal i vintersolståndet 21/12-2021 där vi gör oss redo och lägger grunden för att gå in i 2022 -  själens år. Med söndagens starka fullmåne i ryggen får vi dessutom en extra skjuts att kunna släppa det gamla, som vi brukar vid fullmåne. Men denna gång är det mer än så, för själen tittar fram nu på riktigt. Den vill inte vara dold längre eller färgad av gamla liv, trauman eller händelser som inte gynnar oss längre. Det sista ska upp och bort, vi vill inte ta det med oss in i 2022. 

Vintersolståndet är årets kortaste och mörkaste dag, därefter blir det ljusare och lättare. Mängder av energi sköljer över oss och är här för att stanna. Ljus och kärlek är på ingång. Med det kommer insikterna bubblandes upp på ytan och vi behöver jobba med oss själva för att kunna hantera detta. Att vi pushats fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt nu ett tag är ingen nyhet och nu kommer sista knuffen för i år in genom energierna i vintersolståndet. 

Tack för det som varit

Se på det gamla med vänliga ögon, tacka för den tiden och dess lärdomar och läxor. För är det inte det livet handlar om? Att lära, växa och expandera till något mer? Det är där som själen kommer in, nu när vi jobbat så länge med våra murar och lager och börjat öppna dörren till vårt sanna jag. Vi kommer kunna leva mer och mer från hjärtat, och själen visar oss vägen. Våga tro på att det du upplever är sant. Du vill leva din själs syfte och det går inte att backa nu. Ett visst motstånd och tvivel kommer att visa sig men räds inte, fortsätt stå i ljus och centrera dig i hjärtats vibration så ska du stå säker genom detta. 

"Som en länk mellan jord och himmel står vi som ljuspelare och sprider hopp, tro och kärlek vidare. Du är så viktig!"

Kristaller som hjälper och stöttar dig genom Fullmånen och Vintersolståndet 2021

De kristaller som kan stött dig i allt detta är rökkvarts och selenit. Rökkvarts rensar, beskyddar och jordar dig stadigt. Seleniten renar och beskyddar med sitt höga kärleksljus. Du är då oövervinnerlig i kaoset som råder. Vi håller ihop nu- men du gör ditt eget inre jobb.


” Through the darkness into light we become the gift of peace” 


I ljus och kärlek 

//Jennie