Self care journal

  • 280 kr
I LAGER
Dela

Den interaktiva och vackert designade Self Care Journal guidar dig genom den personliga resan att sätta gränser och återta de saker som gör dig lycklig. Att vara glad och uppfylld ska vara enkelt, men i vår högljudda och röriga värld kan det vara svårt att hitta våra rötter. Genom egenvård kan du jorda dig själv och vända de negativa effekterna som stress och livets hektiska karaktär har på kroppen samtidigt som du sträcker dig mot ditt högre jag. 

The Self Care Journal arbetar för att hjälpa dig med detta mål på tre interaktiva sätt: Vanor och humörspårare guidar dig genom de fysiska sätten på vilket stress kan manifestera sig i kroppen Genomtänkta journaluppmaningar och övningar hjälper dig att drömma om och visualisera den bästa versionen av ditt liv Insiktsfull journaluppmaningar visar dig hur du kan avsätta tid för dig själv och lära känna dig själv ännu bättre än du redan gör. Skrivuppmaningarna hjälper dig att arbeta igenom de vanliga problem som plågar vårt allmänna välbefinnande, medan hälso- och fitnessspårare av olika former och storlekar hjälper till att belysa alla trender i humör baserat på ditt fysiska välbefinnande. Journalen är upplagd intuitivt, men du kan hoppa runt i de olika områdena som du vill. Genom att spåra de saker som ger oss glädje och ta med fler av dem i fållan, kan vi hitta livslång lycka som inte innebär att jaga den marknadsförda versionen av lycka vi ser överallt, utan snarare genom att finna tacksamhet i de mindre glädjeögonblicken i våra liv . 

Serien Everyday Inspiration Journals har en guidad journal för varje självförbättringsresa. Oavsett ditt personliga mål, oavsett om det är att införliva mer positivitet i ditt liv, eller att sakta ner och hitta lugnet, eller att finslipa ditt trollskapande hantverk, eller något annat, hittar du i den här serien en elegant dagbok där du kan registrera dina tankar, ambitioner och framsteg. Med en enkel, lätt att följa struktur är varje journal fylld med kraftfulla uppmaningar och hjälpsamma spårare för att belysa din väg.