• Öppettider Åkersberga: Mån 15-18, Ons 12-18, Tor 11-18, Fre 12-17 & Lörd 12-16
Öppettider Sthlm City: Tors 16-19 & Lör 13-15

Leonahs bok : en ängels budskap till dig

  • 249 kr
I LAGER
Dela

”En vacker bok om änglar, magi, drömmar och de skatter vi söker långt bort för att sedan finna dem alldeles i närheten av oss själva. 

Detta är en bok att njuta av och kunna läsa om flera gånger. Det är en blandning av universella sanningar och praktisk tillämpning hur vi människor kan leva ett rikt liv i en komplicerad värld. 

Helenas ängel, Leonah, visar hur man kan fokusera på saker som berikar. Tipsen är både praktiska och insiktsfulla på ett sätt vi alla behöver. Oavsett om du är religiös eller inte och vilken religion man än tillhör, så söker de flesta ständigt någonting bättre i livet.  Leonah visar genom Helena hur man kan nå dit.

”Susanne Von Rosen Tusenkonstnären, Helena Aldén, gör litterär debut med Leonahs bok. Hon har varit klarseende sedan barndomen och livet som medium har berikat hennes tillvaro mycket. Helena började i tidig ålder att inspirera människor att omvandla sitt vardagsliv till en konstart genom musik, teater, sitt författarskap, som föreläsare och dansledare. I denna bok beskriver Helena, tillsammans med sin ängel Leonah, hur vi kan nå ett tillstånd där vi är kreativa, klartänkta och kärleksfulla. De brinner båda för att medvetandegöra osynliga mönster som vi människor ofta lever utifrån. Helena baserar det hon skriver på egna erfarenheter och det hon tagit emot medialt från Leonah.