NU HAR VI ÖPPNAT VÅR NYA BUTIK & SPIRITUELLA CENTER! NY ADRESS ÄR: ÖSTERSKÄRSVÄGEN 25. VARMT VÄLKOMMEN!

Letters to a starseed

  • 185 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Utnyttja din själs kosmiska natur & upptäck ditt syfte att vara här på jorden med författaren till The Starseed Oracle, Rebecca Campbell. 

Letters to a Starseed ställer de största frågorna som mystiker och filosofer genom tiderna har ställt: Vad är själen, var har den sitt ursprung och varför har vi valt att komma hit just nu? Som planet vaknar vi upp med det faktum att de forntida profetiorna och varningarna från de äldste och kloka inte längre är förutsägelser utan vår vakna verklighet. De kommer inte bara eller till och med nära ... vi lever dem just nu. 

Vad vi gör nu har betydelse för denna planets framtid. Och vi har alla en roll att spela. Kommer du ihåg varför du har kommit? 

"We are living in a time between myths and stories, and are currently re-weaving the fabric of life on Earth."

Genom hela denna bok delar Rebecca insikter och upplevelser som belyser sambandet mellan våra själar, jorden och kosmos, för att uppmuntra dig att engagera dig fullständigt för din inkarnation, omfamna din mänskliga erfarenhet och "plant yourself here". 

Denna bok är dels en guide, dels en aktivering och en del uppmuntran, Letters to a Starseed är en djupt själslig och mystisk bok som hjälper dig att avslöja ditt kosmiska ursprung, vara mer närvarande i ditt liv och komma ihåg varför du valde att vara här nu i detta viktiga skede av mänsklighetens historia.Böcker på Butik Kalcit