• Öppettider Kalcit Åkersberga: Mån 15-18, Ons 12-18, Tor 11-18, Fre 12-16 & Lör 13-15
Kalcit City boka ditt besök via mail.

Magic of I Astrological Planner 2022

  • 490 kr

I LAGER
Dela

Astrological Planner från Magic of I är tillbaka för 2022, en botanisk utgåva som slår samman växter med planeter. Framtiden är här och vi är vid en vändpunkt, låt detta vara ett ledande ljus genom mörkret. Vilken bättre tid än nu finns att stämma överens med kosmos när vi ger oss ut på vår resa tillsammans och väver genom tidens ebb och flod

Vi håller jorden väldigt nära våra hjärtan, vi vet en djupare koppling till stjärnorna och vår vackra planet som svävar genom rymden skapar ringar av konsolidering och läkning, eftersom allt hänger ihop. Som ovan, så under, som inom, så utan.

2022 Astrological Planner är ett kraftfullt verktyg för att skapa magi och leva i linje med universum. Du behöver inte kunna astrologi för att äga denna kalender, den är lämplig för både nybörjare till astrologer. Alla som är intresserade av månen och naturliga cykler kan dra nytta av att följa varje dags energier och de element som ligger till grund för hela vår existens.

Genom allmän exponering för astrologi kommer du att börja ställa in känslorna för månen och planeterna, vilket gör den till ett utmärkt undervisningsverktyg. Från förkroppsligade hjärtkänsliga upplevelser till intellektualisering - det bästa sättet att lära sig. Det blir så enkelt eller fördjupat som du vill göra det, det är bara din fantasi som sätter gränserna.


Detta är inte en vanlig kalender, det är en personlig resa inuti denna... en inkörsport för anslutning och ett orakel till månen och stjärnorna.


Denna kalender kommer skickas ut för leverans i mitten av november 2021

Kalendern är efter tidszon CET/CEST, (GMT+2) dvs UK, Europa, Ryssland, Turkiet, Sydafrika och Indien.