Öppettider: Mån-Tor 12-18, Fre 12-17 & Lör 11-15

Magic of I Astrological Planner 2023

 • 490 kr

I LAGER
Dela

2023 Astrological Planner är ett kraftfullt verktyg för att skapa magi och leva i linje med kosmos. Navigera med planeterna och månens cykler samtidigt som du är jordad och uppskattar jorden.

Astro-Mycology-utgåvan.
Den här utgåvan är inspirerad av svamparnas otroliga värld - jordens konstellationer och naturens sanna alkemister.

Lär dig mer om deras helande fördelar i en ny 8-sidig guide och utforska okända territorier kring deras kopplingar till astrologi. Här parar vi medicinska svampar med tecken och planeter i Astro-Mycology: Svampar + himlen. Du behöver inte kunna astrologi för att köpa denna kalender, den är lämplig för nybörjare hela vägen till avancerade astrologer. Alla som är intresserade av månen och naturliga kretslopp kan dra nytta av att följa varje dags energier och de element som ligger till grund för hela vår existens.

Genom allmän exponering för astrologi kommer du att börja stämma in på månens och planeternas känslor, vilket gör det till ett utmärkt läromedel. Från förkroppsligade förnimmelser och upplevelser till intellektualisering – det bästa sättet att lära sig. Det kan vara så enkelt eller djupgående som du vill göra det, det är bara begränsat till din fantasi då det finns många lager.

Detta är inte en vanlig kalender, det här är en personlig resa inombords, en port för anslutning och ett orakel till månen och stjärnorna.


Allt du redan älskar, och ännu mer.

Vad är nytt i 2023 års kalender?

Allt magiskt som varit med i tidigare utgåvor finns kvar PLUS en ny 8-sidig "Astro-Mycology: Fungi and the Heavens" guide och illustrationer.
Efter år av kontemplation och forskning i en värld som Magic of I verkligen brinner för, vår framtid ger dom oss i denna utgåva in på helt nytt territorium och utforskar kopplingarna mellan 12 medicinska svampar och deras respektive planeter och tecken. Dom berör de läkande fördelarna med varje svamp och det tecken de mest ansluter till.

Precis som i Astro-Herbalism; där växter återspeglar egenskaper hos planeter och tecken, finns det underliggande arketyper av varje svamp som också speglar himlen. Svampar är verkligen naturens alkemister. Häng med på denna resa och utforska några få av jordens konstellationer som kopplas till himlens konstellationer, där de kan leka inom astrologins rike.

Allt hänger ihop. Som ovan så nedan.


Utvecklat på illustrationer från de senaste åren för att skapa intrikata kopplingar och bygga en värld av förundran. Medicinska svampar, magiska växter och kraftfulla örter parade med sin respektive planet och skylt, komplett med en ny illustrationsguide.


DEN OPTIMALA LIVSGUIDEN
Har du någonsin känt att du simmar uppströms mot en ström? Att du gått emot din vilja och magkänsla någon gång? Där kosmos hade motsatta idéer. I denna guide lär du dig att ge dig själv en paus på vilodagar och enkelt ta dig an större projekt under dagar med ökad energi.

"Optimum Times Life Guide" är en del av kalenderns verkliga magi. Dessa guider visas i månads- och veckokalendrarna och är dina planeringsänglar. Den är en fin  energiuppdatering av dagen som bestämmer optimala dagar för att göra affärer, umgås, kreativa ansträngningar, följa intuition, fysisk rörelse, lära sig något nytt, självutforskning, chill dagar + mer och avslöjar de dagar som kan vara lite mer utmanande än andra . Optimal Times ger dig en allmän heads up!


I kalendern kan du även lära dig mer om detta:

 • Astro-mykologi: Svampar och himlen - Medicinska svampar, stjärntecken och planeter. Terapeutiska fördelar, modern användning, planet- och teckenparningsanteckningar
 • Månen och dess faser - Förstå månens födelse- och dödsfaser
 • Arbeta med månens element - En guide till månens tecken och element
 • Månplanteringsguide - En referensguide och diagram om när man ska plantera och trädgårda vid månen
 • Menstruationscykelguide och spårning - Förstå ebb och flod och hur man använder dem
 • En heltäckande Astrologisk referensguide - Allt astrologirelaterat till hands
 • Astro Bodies - Referens för att förstå våra astrologiska kroppar. Tecken, planeter, organsystem, meridianer och mer
 • Planetära korrespondenser - Sammankopplingsreferens för dagar, organ, arketyper, mineraler och mer
 • Decan Tarot Wheel - Helillustrerad decan och tarothjul med så mycket info
 • Astrokoder - Varje månads tecken åtföljs av sin egen astrokod och tarotdräkt för visuella elever, dechiffrerad genom Decan Tarot Wheel
 • Planetariska dagar + timmar - Djupa, magiska portaler kan öppnas med hjälp av planetariska timmar och dagar i denna praktiska referens.
 • Astro-Mycology + Botaniska illustrationer och referensguide - Lär dig svamparna och växterna för varje skylt listad på ett praktiskt ställe för att dyka ner i lagren på din fritid.


EXTRA MATERIAL SOM INGÅR

 • How To Guides - Lär dig hur du bäst använder planeraren för personlig tillväxt
 • Tidszonsinformation - Förstå var i tid och rum du befinner dig
 • Personligt födelsekortsutrymme - Fyll i ditt födelsehoroskop för enkel referens när du rör dig genom transiter
 • Översikt över kalenderfunktioner - Lär dig lagren i kalendrarna
 • Arbetsbok för årlig planering - Planera ditt år och sätt in avsikter enkelt med hjälp av 8 livsområden för tydliga visioner och handlingsbara steg
 • Sidor för årsavslutningar – Granskning är viktigt, gå till hjärtat och själen av det som hjälpte dig att växa
 • Mål och avsiktssättningsfunktioner - Årlig planering är bra, men att dela upp dessa i månatliga och veckovisa steg gör alla drömmar möjliga
 • Vackert illustrerad med mycket avsikt, magi och kärlek.MATERIAL + DESIGN
A5-storlek (210x148mm / 8,3x5,8")
280 sidor
Holografiskt guldfolieomslag
Lush silk touch veganskt läderfodral
Slutsidor i fullfärg
Tryckt på 110gsm FSC hållbart papper
Holografiska guldförgyllda kanter
2 bandplatshållare
Elastiskt band runt kalendern
Ficka på baksidan


TIDZON INFO
Alla tider som anges i denna planerare är i Centraleuropeisk tid / Centraleuropeisk sommartid.
CET/CEST (GMT+2).

Denna planerare är lämplig för Storbritannien, Europa, Skandinavien, Afrika, Ryssland, Turkiet, Indien etc.

För allmänna planeringsändamål är den exakta tiden på dagen för en planetarisk aspekt inte alltid viktig, men alla exakta tider för nya + fullmånar, förmörkelser, aspekter, inträngningar, tomma månar med mera ingår.Denna kalender kommer skickas ut för leverans i slutet av november 2022

Språk: Engelska