• Vi önskar dig en glad sommar!
Kalcit City boka ditt besök via mail.

Self Love, Akal Pritam

  • 350 kr
I LAGER
Dela

Denna bok är en spännande guide för att landa i ditt sanna jag. Självkärlek har blivit en del av vårt språk, särskilt kvinnors språk.


Self Love är visuellt vbeskriven med dharmakonst och uttrycker de många lagren av det komplexa gudomliga kvinnliga. Den erbjuder en visuell resa som är som en kvinnas liv, en invecklad tapet av färg och skönhet vävt av kärlek. Dharmakonsten på varje sida presenterar visuella, poetiska och praktiska tips för att vägleda varje läsare när de fördjupar sig i självkärlek, medkänsla, förlåtelse och ett utökat perspektiv.


I denna "Aquarian Age" " av flerskiktad kommunikation, teknik och större medvetenhet utvecklas det mänskliga kollektivet snabbt. Denna tid handlar om energi-särskilt den expansiva energin som är vibrationen av sann kärlek som flödar genom vår värld. När läsaren lär sig om chakran och auran, som används som en behållare för förståelse av känslor, kommer de att förstå hur subtil energi i kroppen kan litas på, utnyttjas och användas för välbefinnande.


Self Love ger praktiska sätt att arbeta med de sju huvudsakliga chakran och auran, månens energi, elementen, årstiderna, kristaller, aromaterapi, mantran och mudras, och konsten att älska, tillsammans med hälsosamma växtbaserade recept och renande och utvecklande metoder.


Orden och de visuella meddelandena i Self Love är skapade intuitivt utifrån författarens egen sanning och erfarenheter och talar empatiskt till alla, särskilt kvinnor, som var och en kommer att återvända till skönheten och lagren i boken och skaffa nya förståelser och vägledning. Att älska sig själv är det bästa sättet att komma upp i ljuset och för att framkalla positiv förändring.


"Your life is meant to feel good, it is meant to be fun, and it is meant to be exciting. You are a most wonderful, beautiful human being; it's time to realize this and take a deeper journey to self-love." -Citat från boken