Vad dina änglar vill säga dig, CD

  • 160 kr
I LAGER
Dela

Denna meditation har funnits med mig och hjälpt mig i snart 15 år. Därför ville jag ta in den i mitt sortiment på webbshoppen och hos Butik Kalcit.

Denna  magiska skiva innehåller guidad meditation med Branka Okeijn, clairvoyant Angel Therapist®. Branka förmedlar enkla tekniker som alla kan använda sig av och lär ut hur du kan samarbeta med dina Änglar så att du kan leva ditt liv i harmoni och till din fulla potential. 

Änglar finns överallt omkring oss. De kan hjälpa oss att läka och manifestera alla aspekter av våra liv. De hjälper oss, guidar oss och ingriper i situationer när vi ber om hjälp. Frågan är inte om det talar till oss utan snarare om vi lyssnar. 

Till underbar musik, komponerad av Per Grunditz leds du igenom en process där du får hjälp att rensa bort eventuella obalanser och blockeringar så att du kan öppna upp dina kanaler och höra dina Änglar och deras budskap. De kommer att vägleda dig och hjälpa dig att komma ihåg vem du är och varför du är här, så att du kan leva ditt liv till din fulla potential.