Magic of I Astrological Planner 2023 pocket size

  • 330 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Detta är babyversionen av Astrological Planner 2023 i full storlek. Halva storleken, dubbelt så söt men lika kraftfull.

Perfekt för att ha tillgång till kosmos i fickan när du reser eller är på resande fot. Den passar snyggt i en handväska för stjärnor till hands vart du än går. Det finns så mycket information packad i denna lilla bunt av glädje.

Vår omfattande 280-sidiga Astrologiska Pocket Planner, med årets tema: Astro-Mycology! Svampar är framtiden.

Astro-Mycology-utgåvan.

Den här utgåvan är inspirerad av svamparnas otroliga värld - jordens konstellationer och naturens sanna alkemister.

Lär dig mer om deras helande fördelar i en ny 8-sidig guide och utforska okända territorier kring deras kopplingar till astrologi. Här parar vi medicinska svampar med tecken och planeter i Astro-Mycology: Svampar + himlen.

Du behöver inte kunna astrologi för att äga denna planerare, men den är lämplig för nybörjare hela vägen till avancerade astrologer. Alla som är intresserade av månen och naturliga kretslopp kan dra nytta av att följa varje dags energier och de element som ligger till grund för hela vår existens.

Genom allmän exponering för astrologi kommer du att börja stämma in på månens och planeternas känslor, vilket gör det till ett utmärkt läromedel. Från förkroppsligade hjärterfarenheter till intellektualisering – det bästa sättet att lära sig. Det kan vara så enkelt eller djupgående som du vill göra det, det är bara begränsat till din fantasi då det finns många lager.

Detta är inte en vanlig planerare, det här är en personlig resa inombords, en port för anslutning och ett orakel till månen och stjärnorna.

OBS: Pocket Planner inkluderar inte:
- Holografiska guldfolieförgyllda kanter
- Ficka på baksidan

Språk: Engelska

Denna kalender kommer skickas ut för leverans i december 2022

Kalendern är efter tidszon CET/CEST, (GMT+2) dvs UK, Europa, Ryssland, Turkiet, Sydafrika och Indien.