Ocean Dreams, Orakelkort av Danielle Noel

  • 620 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Om Ocean Dreams Oracle 

Havets tidlösa visdom kombinerat med det lugnande bildspråket på dessa kort kommer att uppmuntra och inspirera dig att skapa en djupare förbindelse med ditt eget inre vatten.

Varje kort är genomsyrat av helande energier och milda viskningar från havet, för att hjälpa dig utforska mysterierna i ditt oceaniska hjärta.


När du ansluter till havet, utnyttjar du en stor reservoar av gammal kunskap och gudomlig feminin magi. Detta är också en renande, transformerande kraft som låter dig förbättra din kreativitet och intuition och berika ditt liv.

Oavsett om du är en jordisk sjöjungfru, en lemurisk själ eller en nyfiken sökare, bjuder dessa kort in dig till dess livfulla portaler och budskap - för att färga dina sinnen och vårda dina inre reflektioner.

Den medföljande guideboken fungerar också som ett ankare för alla 56 kort och innehåller orakelläggningar, vattenritualer och mkt mer.


Återanslut med din vitalitet, lycka och sensuella natur.

Dyk in i denna mystiska värld, öppna ditt hjärta och din fantasi och utforska havets transmutationskrafter.


Innehåll:

  • En guidebok i  i fullfärg.
  • Skimrande turkos förgyllning.
  • 56 kort tryckta på slät, sammetslen kartong som känns underbar att blanda.
  • En magnetisk låda.


En del av varje såld lek doneras till Oceankin Conservation.

OceanKins uppdrag är att sprida medvetenhet och ge utbildning om den verklighet som våra hav och hajar ställs inför varje dag. Tillsammans skapar de ett bättre framtid för hajar och havens hälsa, livslängd och skydd.