Daily Rituals Oracle card

  • 250 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

De lugnande, naturbaserade gudinnabilderna på dessa kort inbjuder dig att börja dagen med att dra ett kort som innehåller ett meddelande från gudinnan, ett mantra och en ritual för att skapa en mindfulness-övning för att förvandla ditt liv genom Daily Ritual.

Denna uppslukande 36-korts kortlek med gudinnor har skapats för att hjälpa dig att föra in avsikter och ritualer i din dag. Varje gudinna bär på sitt eget budskap, mantra och ritual som du kan ansluta till och utöva med medvetenhet och avsikt. Gudinnorna hjälper till att lyfta dina dagliga rutiner till ritualer och skapa mindfulness-övningar ur det vardagliga.

Varje kort innehåller ett mantra (bekräftelse), ett budskap och en ritual som du kan ansluta till för att träna mindfulness och intention. Meddelandet kommer att ge dig vägledning; affirmationerna är för dig att upprepa som du vill; och den rituella övningen du kan göra varje dag för att förverkliga kortets avsikt.

Placera ditt kort någonstans runt huset eller arbetsplatsen där du kommer att se det mest – det är din visuella påminnelse om dagens rituella övningar. Detta vackra set är verkligen en unik kombination av bekräftelsekort möter orakellek.