Urban Crow Oracle, Orakelkort

  • 280 kr
I LAGER
Dela

Urban Crow Oracle erbjuder läsare ett sätt att ansluta och lära sig av dessa mycket intelligenta, fängslande fåglar. Med ett olycksbådande kväkande rop eller förolämpande uppsjö av svarta vingar, kan kråkor framstå som mystiska omen. Vi lägger knappt märke till dem, uppflugna på trädgrenar och hustak, dessa mörka vaktposter som noggrant observerar vår värld genom intelligenta svarta ögon. 

Men om du ser bortom deras rykte kommer du att upptäcka att kråkor bildar djupa band, sörjer vid kråk-"begravningar", leker, erbjuder gåvor till människor de gillar och utkräver rättvisa genom att dykbomba människor som har gjort dem orätt - de kan komma ihåg ansiktena och bilar av både mänskliga vänner och fiender. Deras uppfattningsförmåga och fyndighet tillåter dem att blomstra i både skogar & städer.

Varje kort i denna orakellek ger ett budskap till läsaren från dessa fåglars fascinerande beteende, från det heliga utrymmet i ett bo till samhället av en flock kråkor, från gåvan av en glänsande prydnadssak till nyfikenheten hos en stadskråka som tittar in i ett mänskligt hem.