• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

Stressfrid

  • 290 kr

En praktisk handbok för dig som är sjuk på grund av stress med fokus på konkreta lösningar.Hur minskar du på stressen och hur kan du genom andning lugna din kro

I LAGER
Dela

En praktisk handbok för dig som är sjuk på grund av stress med fokus på konkreta lösningar.

Hur minskar du på stressen och hur kan du genom andning lugna din kropp? Hur lyckas du med sömnen när din kropp är stressad och vad kan du göra för att uppnå den reparerande djupsömnen? Varför har du ångest och vad kan du göra för att dämpa den? Vad är viktigt att få med i läkarintyget och vad gör du om Försäkringskassan nekar dig rätten till sjukpenning? Dessa är några av frågorna som besvaras i boken.


Författaren Linda Henriksson delar personliga berättelser samt tips från experter och forskare inom bland annat sömn, kost, fysisk aktivitet, självkänsla, stress och sjukförsäkring. Boken riktar sig till dig som är sjuk på grund av stress men också till din omgivning. Ett kapitel är tillägnat anhöriga för att de ska få förståelse för vad du som är drabbad går igenom.


LINDA HENRIKSSON arbetar idag som fastighetsmäklare och driver bolaget Stressfrid. Hennes förhoppning med Stressfrid är att sprida acceptans, förståelse och medvetenhet för sjukdomen utmattningssyndrom. Detta gör hon bland annat genom boken, sitt Instagramkonto @stressfrid och genom hennes medverkan i SVTs Uppdrag Gransknings dokumentär Sjukt Stressad.En fantastisk fin bok för alla med stressrelaterade symptom. Lättläst, med mängder av tips och råd från experter och Linda själv”.

- Mats och Susan Billmark, författare till världsboken Lär dig Leva


”Viktig, fin och en konkret bok om utmattningssyndrom som har med alla aspekter. Kan varmt rekommendera denna."


- Joanna Tuvesson


Språk: Svenska

Antal sidor: 184Böcker på Butik Kalcit