• REA-bord i butiken under v32. Passa på att fynda!
Kalcit City boka ditt besök via mail.

Kakaoceremoni med Luna Cacao 11/9

  • 700 kr
I LAGER
Dela

Cacao ceremoni med Luna Cacao

Datum:11/9

Kl: 14:00-16:00Vi är så glada att åter igen få bjuda in er till en magisk kakaoceremoni hos Kalcit med Lisa & Christine grundarna av Luna Cacao. Under denna kakaoceremoni får du ta del av kunskap och visdom från uråldriga traditioner, samt knyta an till kakaons energi och ursprung. Lisa & Christine har gått i lära i Guatemala hos Nana Marina - en medicinkvinna från en mayastam vid den heliga sjön Attitlan. Nana Maria har förvaltat traditionen av att kommunicera med anden och de heliga elementen i kakaon, för att se bortom illusionen av mentala begränsningar. 

Lisa & Christine har fått Nana Marinas välsignelse att arbeta med den heliga plantan kakao, samt förmedla vikten av att förstå och hedra kakaons ursprung, historia, och tradition.Under Luna Cacaos ceremonier bjuder de alltid in kakaons ande, IxCacao, att närvara. Hon vägleder och guidar gruppen till en resa inåt, så att vi kan höra själens röst och förnimma vår essens. Kakao har en förmåga att guida dig hem till dig själv. Hon öppnar ditt hjärta så att du kan leva och skapa utifrån ljus och kärlek. 

Med kakao i din ljuskropp kan du utforska ditt inre, läka dina trauman, och skapa ditt paradis på jorden. Varje ceremoni erbjuder dig djup avslappning och en unik meditation, som tar dig på en resa bortom illusionen för att läka, expandera, och utforska vem du egentligen är. Varmt välkommen till denna magiska stund önskarLisa, Christine & Kalcit

Datum : Sön 11/9

Tid: 14:00-16:00

Pris: 700 kr

Plats: Kalcit, Storängstorget 36 i Åkersberga


Anmälan är bindande, men kan lämnas över till en annan person.

(Begränsat antal platser och bokning kan ske fram till 12:00 11/9 då börjar vi förbereda henne, Cacao)