• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

Palo Santo, rökelse

  • 45 kr

Palo Santo kommer från det heliga trädet Bursera Graveolens i Ecuador. Den är helt naturlig och har inte tillförts någon arom, utan doften är naturlig. Palo San

I LAGER
Dela


Palo Santo kommer från det heliga trädet Bursera Graveolens i Ecuador. Den är helt naturlig och har inte tillförts någon arom, utan doften är naturlig. Palo Santo har tillverkats av döda och naturligt nedfallande träd.


Palo Santo har använts av bl.a Inka indianer, shamaner i tusentals år i olika heliga cermonier. Används för att rena och ta bort dåliga energier på platser, hem eller personer.

Används med fördel vid meditation, djup koncentration eller healing. Sägs även fungera bra mot mygg, knott. Denna rökelse är även fin att använda när man vill göra ceremonier. Tex när du ska meditera över något som du vill ska hända.


Hur använder jag min Palo santo?

Tänd en Palo Santo se till att den brinner, blås sedan ut lågan och för den heliga röken över de som skall renas eller lägg på brandsäkert fat. Släck din Palo Santo genom att doppa den i vatten, så att du är helt säker på att den är släckt. Kan användas flera gånger.

Priset är per styck.


Tillverkade för hand och med endast ekologiska ingredienser

*Se alltid till att rökelsen ligger på ett eldfast fat