Drömfångare Amazonit & Rosa Opal (I)

  • 490 kr
I LAGER
Dela

Magiskt fina drömfångare gjorda av Dare to dream creations. 

Storlek 10 cm i diameter.

Etiskt framtagna fjädrar.


Amazoniten för att lugna och ge ro, en sten för att bara vara i nuet att följa flödet. Amazonit är en mycket feminin sten som verkar på den kvinnliga energierna. Den hjälper dig att gå din egen väg och stärker din personliga kraft.

Amazonit ökar känsligheten för och medvetenheten om våra tankar, känslor och handlingar gentemot andra människor. Det är en sten för den som vill gå sin egen väg och själv ta ansvar för sitt liv. Den är stödjande vid all slags förändring. Amazonit är för den som vill och har modet att bryta upp och välja väg i samklang med sitt hjärtas innersta önskan. Det sägs att amazonit var en av stenarna i den bröstplåt för höga präster som omtalas i gamla testamentet. 

Stjärntecken: Jungfrun 

Chakra: Hals

 

Rosa opal

Egenskap: Hopp och förströstan

Rosa opal är en sten för hjärtat. Den hjälper dig att få kontakt med dina känslor på ett mjukt och försiktigt sätt. Rosa opal är en sten för inre frid och för att läka nära relationer och intimitet. Du kan våga älska igen.

Det är en bra sten att använda när du mediterar för att ta fram medkänsla och healing av smärtsamma minnen, speciellt i relationer.