Öppettider: Mån-Tor 12-18, Fre 12-17 & Lör 11-15

Skoglig, yogamatta i kork

  • 1 395 kr
I LAGER
Dela

Föreställ dig naturen i sin allra renaste form. Okonstlad, enkel och helt enkelt naturlig. En plats där energin varsamt portioneras ut och där det ofta är en fördel av vara alldeles lagom unik. Tänk dig sedan att du kan ta med dig denna känsla av naturen hem. Att du på din yogamatta kan känna efter precis hur mycket energi du har att göra av med och hur du vill göra av med den. Tänk dig att du på din matta kan få en plats att vara dig själv, utan att du krävs på onödigt mycket energi.

Skoglig er dig möjlighet att på din unikt mönstrade matta, formgiven av naturen, hitta en stund av lugn. Med sin rena design utgör den en perfekt plats för att hämta andan och utforska både gamla och nya riktningar i din yogapraktik.    


Skoglig är en fantastisk greppvänlig yogamatta som tillverkats med ditt och vår planets välmående i åtanke. 

Mattan har en ovandel av tyg tillverkat från portugisisk naturkork och en underdel av återvunnet EVA-skum. I naturkorken finns ämnet suberin, vilket gör mattan både naturligt antimikrobiell och vattenavvisande. En matta med en ovandel av naturkork ger därför inte bara ett oslagbart grepp, utan är också enkel att hålla fräsch med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel.  

Det återvunna EVA-skummet ger ordentligt med dämpning för dina knän och handleder, samtidigt som det gör mattan tillräckligt stabil för att du även ska kunna utföra balanspositioner på den. Det återvunna skummet gör också att mattorna är väger mindre än hälften jämfört med andra korkmattor på marknaden, vilka ofta har en baksida av naturgummi. 

Denna matta är därmed lika enkel att bära med sig som en konventionell PVC-matta. Det återvunna skummet är till skillnad från naturgummi också luktfritt - den enda doften som kommer från din nya matta är doften av naturkorken. När du köper din matta kan du därför rulla ut den och börja yoga på en gång, utan att behöva vädra den först. 

Se till att ta väl hand om din matta, så kommer den hålla dig sällskap under många härliga stunder. Rulla din matta med korksidan utåt för att ge den de bästa förutsättningarna att hålla sig fin länge.