Apofyllit grön, C

Produkten är tyvärr slut i lager.

Egenskap: Andlig kommunikation, stresslindring, andlighet och klarseende.

Grön apofyllit aktiverar vårt hjärtchakra och öppnar upp det för kärlek och glädje. Kristallen hjälper oss att dra till oss positiva saker i livet som ger oss glädje, i bland annat våra relationer.

Att den är på stillbit gör att den även healar vår inre glädje hjälper oss dra till oss kärlek och lycka. Stillbit får dig att dra till till dig positiv uppmärksamhet, tillgivenhet får dig att känna dig attraktiv.


Apofyllit ökar öven intuitionen och hjälper vid kommunikation med andliga guider och andeväsen. Apofylliten hjälper oss att ge och säga sanningen..

Placerad på tredje ögat underlättar den astralresor och klärvoajans och för att få visioner och djupare insikter om personliga saker eller om en speciell situation. Den öppnar för interdimensionell kommunikation och hjälper dig i framtidsplanering genom att den öppnar ditt sinne och ditt seende så att du ser allt med tydlig säkerhet. Det är mycket bra kristall i kristallnät där man vill dra till sig hjälp i olika frågor.

Apofyllit hjälper reglera kroppsfunktioner och att förbättra minnet. Den minskar stress, ångest, rädslor och oro och kan med fördel placeras i ett rum för att höja andligheten och vibrationerna av kärlek och fred.


Bör ej renas i vatten. Apofyllit renar sig själv ganska bra. Men vill du rena den så lägg den i månljus.Chakra: Tredje öga & krona.

Storlek: ca 7 cm