Lodolit mini, klot

I lager.

150 kr

Egenskap: Tid och rum, jordande, kontakt med moder jord och naturen, kontakt med väsen, sanningar, manifestering.


Helt fantastisk unik Lodolit! 

Denna sten är en kvartskristall med inneslutningar som skapar ett helt fantastiskt mönster inuti kristallen som ett helt paradis inkapslat i klar kvarts! Lodolit har alla kvartsens egenskaper som förstärkare men främjar också förmågan att kunna kommunicera både med fysiska och icke-fysiska väsen.

Genom att sitta och titta in i en lodolit kan du blicka tillbaka i tid och rum och upptäcka händelser som varit dolda för dig och som på olika sätt hindrar dig i detta liv. Den avslöjar sanningar på ett mycket kärleksfullt sätt och både jordar och ger balans i hela det energifält som omger dig. Du hittar dem i webbutiken!


Lodolit kallas även shamankristall, landskapskvarts, fantomkvarts, ängelfantomkvarts, fairykvarts, trädgårdskvarts, kloritfantomvarts m.fl. Dessa kristaller har flera andra olika egenskaper som fantomer och några har en baksida och en framsida. 

Chakra: Samtliga.

Storlek: 9 mm-13mm


Extra info:

Namnet lodolit är egentligen ett handelsnamn på en kvarts med inneslutningar av bland annat klorit, hematit, fältspat och andra mineraler. Inneslutningarna skiftar i olika färger beroende på vilka mineraler inneslutningarna är av.