• REA-bord i butiken under v32. Passa på att fynda!
Kalcit City boka ditt besök via mail.

Pyrit, trumlad

  • 80 kr
I LAGER
Dela

Trumlad mäktig Pyrit.

Egenskap: Styrka, beskydd, framgång, kreativitet, manifestering, viljestyrka och självförtroende.


Pyrit är en sten för beskydd. Bär den på dig när du är på farligt uppdrag eller när du är omgiven av negativ energi.

Den är är extremt jordande och är en fantastisk "antistress"-sten. Pyriten skyddar även mot kontrollerande individer som kritiserar och manipulerar i både affärer, arbetsliv, familjeförhållanden och i kärleksförhållanden. Denna sten inspirerar och stärker kreativiteten genom dess perfekta och harmoniska jordande symmetri. Den stärker även din ambitionsnivå, engagemang och uthållighet.. Det är en supersten för studenter.

Pyrit ökar ledarskapsförmågan och ökar känslan av självvärde för kvinnor. För män skapar den en ökad maskulinitet och stärker sexualdriften.


Chakra: Solar plexus och Navel


Storlek: ca 2-3,5 cm


Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.