Ametist, blomma

I lager.

580 kr

Ametistblommor hittas långt djupt ner ofta begravda i ett lager av basalt. De är noggrant och väldigt noga framtagna med små handinstrument tills basaltet och andra matrixmineraler har försvunnit. Då avslöjas den vackra och vördnadsfull inspirerande Amethyst Flower.

Dessa är väldigt sällsynta att hitta i kompletta kristaller utan skador, de är ett verkligt samlarobjekt och ett måste för varje samling.

En ametistblomma är den perfekta stenen att placera i ditt indigo- eller kristallbarnsrum. Denna kristall kommer kommer hjälpa dem att känna sig kopplade till källan och att känna att de hör hemma i denna värld.


Denna ametistblomma väger 231g


Ametist är en högt andlig sten som verkar direkt genom kronchakrat. Den har en stark healing energi, är lugnande, stresslösande och rogivande. Bär den på dig som en skyddande amulett mot negativitet och stress, en naturlig stressbortagare.

Den lugnar sinnet och stillar ett överaktivt sinne. Har du svårt att sova så lägg ett kluster vid sängen. Överaktiva barn lugnas av dess vackra energi.

Den stärker även ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling. Stenen tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier. Ametist är även starkt beskyddande, har läkande och renande krafter. Den har en hög andlig vibration, ökar intuitionen och förstärker dina mediala förmågor. Denna kristall är även bra vid meditation och healing.

Ametisten är också en mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär.. Bär den med dig eller lägg under kudden eller på nattduksbordet för en lugnare sömn då den lugnar sinnet, tankar och känslor. Överaktiva barn lugnas av dess vackra energi.

Månadssten: Februari

Stjärntecken: Vattumannen, Fiskarna

Chakra: Hjässan