Ametist, blomma

Produkten är tyvärr slut i lager.

Ametistblommor hittas långt djupt ner ofta begravda i ett lager av basalt. De är väldigt noga framtagna med små handinstrument tills basaltet och andra matrixmineraler har försvunnit. Då avslöjas den vackra och vördnadsfullt inspirerande Amethyst Flower.

Dessa är väldigt sällsynta att hitta i kompletta kristaller utan skador, de är ett verkligt samlarobjekt och ett måste för varje samling.

En ametistblomma är den perfekta stenen att placera i ditt indigo- eller kristallbarnsrum. Denna kristall kommer kommer hjälpa dem att känna sig kopplade till källan och att känna att de hör hemma i denna värld.

Ametist är en högt andlig sten som verkar direkt genom kronchakrat och har en stark healing energi. Den har en hög andlig vibration, ökar intuitionen och förstärker dina mediala förmågor. Ametisten är lugnande, stresslösande och rogivande. Bär den på dig som en skyddande  amulett mot negativitet och stress, en naturlig stressbortagare.  Denna kristall stärker ditt andliga jag och bistår dig i din andliga utveckling. Stenen tar bort  negativa energier, och ersätter dem med positiva. Ametist är även starkt beskyddande &  renande.

Egenskaper: Lugnande, stresslösande och ger bättre sömn  

Varför behöver du ametist i ditt liv?  
• Den har en stark healingenergi  
• Tar bort negativ energi  
• Främjar intuitionen  
• Hjälper till vid andlig utveckling    

Chakra: Hjässan  
Stjärntecken: Vattumannen, Fiskarna  
Månadssten: Februari    

Tips från Butik Kalcit:
Denna kristall är även härlig att ha med vid meditation och healing. Ametisten är en mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär och även mot huvudvärk då den stillar och lugnar ett överaktivt sinne. Bär den med dig eller lägg under kudden eller på nattduksbordet för en lugnare sömn. Överaktiva barn lugnas av dess vackra energi.


Denna ametistblomma väger 231g.