Aventurin, energikristall

Produkten är tyvärr slut i lager.

Energikristall i Aventurin. Pyramid med 4 armar av kristallspetsar.

Energikristall även kallad generatorkristall är mycket användbar i meditation eller healing. I denna formation blir kristallen ett kraftfullt redskap. Kraften förstärks av pyramiden i mitten.

Använd den för att ladda upp dig själv, ditt rum eller andra kristaller, eller för att rensa ut negativa energier.

Egenskaper: lycka, tur och framgång.


Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Denna sten står för tur och framgång och hjälper dig att uppfylla dina drömmar. Den ökar din kreativitet, motivation och hjälper dig att få nya idéer, och är därför perfekt för dig som är egenföretagare eller jobbar på att nå din dröm.

Detta är en perfekt kristall att ha med på lönesamtalet eller att placera på ditt skrivbord för att få igång din kreativitet.

Grön aventurin har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Den aktiverar och renar också hjärt chakrat.


Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt. <3