Bergkristall, energikristall

Produkten är tyvärr slut i lager.

Energikristall i Bergkristall. Pyramid med 4 armar av kristallspetsar.

Energikristall även kallad generatorkristall är mycket användbar i meditation eller healing. I denna formation blir kristallen ett kraftfullt redskap. Kraften förstärks av pyramiden i mitten.

Använd den för att ladda upp dig själv, ditt rum eller andra kristaller, eller för att rensa ut negativa energier.


Bergkristall är den mest mångfaldiga healing kristallen bland alla kristaller. Den är även den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller.

Bergkristall förstärker din andliga kraft, din aura och tar bort negativa energier. Den balanserar, harmoniserar, renar och helar bärarens energier samt rätar upp alla chakran. Denna kristall ger mod och uthållighet.

Bergkristallens energi symboliserar harmoni, balans och synkronicitet.


bergskristall är="" den="" mest="" mångfaldiga="" healing="" kristallen,="" bland="" alla="" kristaller.="" kraftfullaste="" healings="" stenen="" förstärker="" kraftens="" energi="" och="" intention.="" beskyddar="" mot="" all="" negativitet="" anpassar="" oss="" till="" vårt="" högre="" jag="" tar="" bort="" smärtor.=""

bergskristall>


Det sägs långt tillbaka att bergkristallen är bra för att sammanlänka tankar, känslor och medvetande med universums existentiella kraft-

Chakra: Alla


Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att kristaller är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla kristaller säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin kristall som möjligt. <3