Bergkristall, Vogel

Produkten är tyvärr slut i lager.

Vogel kristall med facetter i Bergkristall. 

Dessa spetsar passar utmärkt i olika slags energi- och healingarbeten. Spetsarna är slipade i en helig geometrisk form, konformad, vilken förstärker kristallenergin och kristallens arbete med att lagra, överföra och ta emot information i olika healingarbeten. Den fungerar som en prisma för att bryta ljus i hela färgspektrum och kan användas för alla helande arbeten på någon del av kroppen. 

 Denna vogel har en hög och renande vibration. Korta änden kvinnlig energi drar ner pranisk energi som förstärks när den stiger genom kristallen, den smala sidan (manliga) sänder ut en laserliknande stråle som för ut ny livskraft. Binder ihop chakrana, avlägsnar negativitet och krafter/energier som fastnat.  Den har även Bergkristallens alla egenskaper. Chakra: Alla 


Bergkristall hjälper dig att förstärka auran och få bort negativa energier. Denna kristall symboliserar harmoni, balans och synkronicitet. Bergkristallen renar och helar bärarens energier samt rätar upp alla chakran. Det sägs långt tillbaka att bergkristallen är bra för att sammanlänka tankar, känslor och medvetande med universums existentiella kraft. Den ger även mod & uthållighet.

Egenskaper: Balans, tar bort negativa energier, stärker auran

Varför behöver du bergkristall i ditt liv?

• Den ger kraft
• Den har en healande effekt
• Främjar kontakt med andevärlden
• Hjälper till för att manifestera
• Den tar bort negativa energier
• Förstärker även andra kristallers energier

Chakra: Samtliga
Månadssten: April
Stjärntecken: Lejonet

Tips från Butik Kalcit:

Bergskristallen är bra att använda när du vill förstärka något i ditt liv eller vill få kontakt med andevärlden, skapa en länk till andra världar eller förstärka kontakten med ditt högre jag och din själ. Lägg den gärna vid yogamattan när du yogar eller mediterar då den påverkar och rätar upp samtliga chakran.


Storlek: ca 11 cm