• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

Blå Opal

  • 30 kr

Blå Opal hjälper dig återfå glädjen i ditt liv. Det är dags nu att låta hjärtat få tala. Denna sten vill bidra med självförtroende, mod att gå för det vi v

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Blå Opal hjälper dig återfå glädjen i ditt liv. 

Det är dags nu att låta hjärtat få tala. Denna sten vill bidra med självförtroende, mod att gå för det vi vill och uttrycka vårt hjärtas röst. 

Vill du ge någon en lyckospark i baken, en uppmuntran att följa sin längtan, ett stöd att våga följa sitt hjärta. Ge den personen en blå opal!


Blå opal beskyddar speciellt vid andliga resor och astral resor och fysiskt sägs den balansera ämnesomsättningen, hjälpa till med upptagning av mineral och järn och bekämpa trötthet.

Chakra: Hals och Hjärta.


Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.