Celestin, kluster F

I lager.

280 kr

Egenskap: Lugnande, rogivande, kontakt med andevärlden


Celestin har en hög frekvens och är känd som en kraftfull healing kristall. Den för in harmoni och balans och ger mentalt lugn och klarhet i kaotiska förhållanden. Celestin ger oss hopp i tider av förtvivlan genom att skänka lugn och harmoni i våra liv och lindrar oro genom att främja medkänslan för moder jord, för våra medmänniskor och det gudomliga inom oss.

Celestin har en energibalanserande verkan och harmonierar med vatten och vår förmåga att hantera livets flöde. Den höjer medvetandet till högre nivåer och är en kanal för att uppfatta budskap och vägledning från andra världar. Den renar auran och underlättar andligt växande.

Namnet celestin härstammar från latin "Coelestis" som betyder "Himmelskt".

Celestin lugnar även spänningar i kroppen. Den skärper sinnet och ökar koncentrationsförmågan samt underlättar förmågan att uttrycka sig.


Dessa kluster kan med fördel placeras i ett rum där man önskar hög andlighet och harmoni. Vid liggande meditation kan en Celestin läggas på ett av de övre chakrana för att öka kontakten med andevärlden.

Celestin hjälper kreativa individer att vara i sitt "flöde" och ett kluster som sprider sin energi i alla riktningar kan med fördel ställas i rummet där du är kreativ.

Chakra: Hals


Storlek: ca.  5cm, 80g


Det är den kristall du ser på bilden som du får i detta köp. <3 

Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor.