• Öppettider Kalcit Åkersberga: Mån 15-18, Ons 12-18, Tor 11-18, Fre 12-16 & Lör 13-15
Kalcit City boka ditt besök via mail.

Citrin naturligt upphettad, Torn F

  • 385 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Egenskaper: Glädje, självförtroende, kreativitet


Citrin hjälper oss att se saker positivt och med glädje. Den hjälper oss att ha roligt, skratta och leka. Den kan bäras som amulett för att stärka självförtroendet och tilliten till den egna förmågan att skapa och vara. Den som vill bryta sina egna mönster göra upp med det förflutnas begränsningar an bära citrin.


Citrin är från början ametist som blivit upphettad av människan och då antagit färgen gul. Naturlig Citrin är även den Ametist från början men då har jorden hettat upp den och antar då oftast en gul/brun nyans. Detta är en längre process och dessa naturliga citriner är svåra att få tag på.

Storlek ca 6,7 cm hög

Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.<3