• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

Fire & Ice klot small, bergkristall

  • 200 kr

Egenskap: Öppnar upp ditt medvetenhet till de högre dimensionerna för att underlätta guidning och vägledning.Fire och Ice kvarts kristaller bergkristall från Br

I LAGER
Dela

Egenskap: Öppnar upp ditt medvetenhet till de högre dimensionerna för att underlätta guidning och vägledning.

Fire och Ice kvarts kristaller bergkristall från Brasilien. De kännetecknas av alla inre inklusioner och regnbågar.

Denna kristall har en hög frekvens som öppnar upp energier, balanserar, renar och sammankopplar med alla chakran. Detta gör så att energin ökar och att att den kan kan flöda fritt genom chakra systemet för att öka kroppens energi.

Regnbågarna inom kristallin matrixen höjer vibrationerna av kvartsen så att de kan arbeta multi dimonsionellt. De höjer din eteriska kropp, renar på alla nivåer i kroppen och underlättar kontakten med ditt högre sfären.


Bergkristall hjälper dig att förstärka auran och få bort negativa energier. Denna kristall symboliserar harmoni, balans och synkronicitet. Bergkristallen renar och helar bärarens energier samt rätar upp alla chakran. Det sägs långt tillbaka att bergkristallen är bra för att sammanlänka tankar, känslor och medvetande med universums existentiella kraft. Den ger även mod & uthållighet.

Egenskaper: Balans, tar bort negativa energier, stärker auran

Varför behöver du bergkristall i ditt liv?

• Den ger kraft
• Den har en healande effekt
• Främjar kontakt med andevärlden
• Hjälper till för att manifestera
• Den tar bort negativa energier
• Förstärker även andra kristallers energier

Chakra: Samtliga
Månadssten: April
Stjärntecken: Lejonet

Tips från Butik Kalcit:

Bergskristallen är bra att använda när du vill förstärka något i ditt liv eller vill få kontakt med andevärlden, skapa en länk till andra världar eller förstärka kontakten med ditt högre jag och din själ. Lägg den gärna vid yogamattan när du yogar eller mediterar då den påverkar och rätar upp samtliga chakran.


Storlek: ca 1,5 cm i diameter


Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin kristall som möjligt. <3