Öppettider: Mån-Tor 12-18, Fre 12-17 & Lör 11-15

Rökkvarts Fire & Ice, klot mini

  • 170 kr
I LAGER
Dela

Egenskap: Öppnar upp ditt medvetenhet till de högre dimensionerna för att underlätta guidning och vägledning.

Fire och Ice kvarts kristaller bergkristall från Brasilien. De kännetecknas av alla inre inklusioner och regnbågar.

Denna kristall har en hög frekvens som öppnar upp energier, balanserar, renar och sammankopplar med alla chakran. Detta gör så att energin ökar och att att den kan kan flöda fritt genom chakra systemet för att öka kroppens energi. Regnbågarna inom kristallin matrixen höjer vibrationerna av kvartsen så att de kan arbeta multi dimonsionellt. De höjer din eteriska kropp, renar på alla nivåer i kroppen och underlättar kontakten med ditt högre sfären.


Rökkvarts 

Finns det konflikter runt dig? Då är rökkvartsen stenen du behöver. Rökkvarts är starkt jordande och en mycket beskyddande sten som får oss att stanna inom vår egen aura. Den fungerar som en sköld mot yttre projiceringar och löser upp konflikter och kommunikationsproblem. Ställ den i ett rum där konflikter ofta uppstår för att förhindra dessa. Den skyddar mot negativitet och eliminerar negativ energi genom att skicka energin ner i jorden. Vid andligt arbete är det viktigt att vara jordad och där är rökkvarts till stor hjälp eftersom den jordar snabbt och effektivt. Det är en bra sten när man vill rena auran från negativ energi.  

Egenskaper: Jordande - lättar sinnet- sköld mot det yttre  

Varför behöver du Rökkvarts i ditt liv?  
• Det är en beskyddande sten  
• Den löser upp stress  
• Främjar kontakten med moder jord  
• Skyddar mot negativa energier  
• Förbättrar din förmåga att analysera  

Chakra: Baschackrat  
Stjärntecken: Skorpion, Stenbocken  

Tips från Butik Kalcit:

Rökkvartsen löser upp stress och elektromangnetisk smog. Ställ den bredvid datorn när du jobbar för att minska smoggen. Som stresslindring fungerar det bra att sitta och meditera med en rökkvarts i varje hand. Ligger du ner kan du placera en rökkvarts strax under dina fotsulor eller vid ditt rotchakra.  Rökkvarts är en sten som renar och laddar andra stenar men eftersom den transformerar negativ energi så kan den också behöva både renas och laddas då och då.


Storlek: ca 1,5 cm i diameter


Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin kristall som möjligt. <3