Förstenat trä, träd (B)

  • 1 250 kr
I LAGER
Dela

För hand skapat träd av förstenat trä. Magiskt som inredningsdetalj!

Förstenat trä symboliserar det organiska och jordnära och känd som fossilerad trä. Du använder förstenat trä för att få kontakt med jordens energier och kan bäras för ett långt liv i harmoni med naturens element. Den lär oss ta hand om våra resurser och i vår kreativitet utgå ifrån det som är här och nu. Förstenat trä arbetar med rot- och sakralchakrat och tillför underbara healingenergier till  både de fysiska och känslomässiga problem. Den arbetar med grundenergierna och uppmuntrar en att leva livet som en andlig själ inom den andliga sfären.  

Egenskaper: Lugnande - skyddande - hjälper oss att förstå livet.

Varför behöver du Förstenat trä i ditt liv?  
• Lär oss att ha tålamod kärlek  
• Är en symbol för naturens element  
• Har en läkande kraft  

Chakra: Rot
Stjärntecken: Lejon  

Ursprung: Indonesien

Storlek: ca 18 cm

Tips från Butik Kalcit:
Vid meditation tar förstenat trä dig tillbaka till en plats eller situation som du behöver läka oavsett tid och rum. När du vill få kontakt med naturens egna helande energi så ska du ha med den nära din fysiska kropp.


Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.