Golden Healer, pendel

Produkten är tyvärr slut i lager.

Egenskap: Healing, lugn för sinne och själ


Golden Healer är en riktigt mästar kristall i healing, Om du har svårt att varva ner och ge dig själv för en meditation... då är Golden Healer din bästa vän.

Golden Healar har väldigt höga vibrationer. Energin är kraftfull såväl som lugnande. Förstärker din egen energi och underlättar kommunikation andra sfärer och dimensioner.

Den låter det gyllene ljuset från universum flöda in i kroppen, renar och rensar kroppen och auran från energiblockeringar.

Golden healer balanserar dina chakran och lugnar ditt sinne och din själ. Om du känner dig stressad eller ångestladdad är det den här kristallen du ska ta fram och hålla i din hand eller ha nära dig.

Golden healer kallas även hematoid kvarts.


Pendlar är bra att använda vid frågeställningar. Eller för att höja energier.
Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet. Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin kristall som möjligt. <3