Grön Kalcit, rå

I lager.

65 kr

Egenskap: Manifesterar det du önskar, ger känslomässig balans

Grön kalcit stärker självkänslan och dragningskraften för att det man önskar sig ska manifestera sig. Den löser upp gamla energimönster som och övertygelser som kan hålla dig tillbaka.

Den stärker kontakten med naturen och är en stimulerande sten för trädgårdsentusiasten. Den stärker hjärtchakrat och ger känslomässig balans. Meditera med den över hjärtchakrat för att skapa en starkare koppling mellan kroppens energikanaler (Nadis) och chakrana.

Grön kalcit hjälper vid stora förändringar genom att underlätta övergångsprocessen. Den hjälper dig att släppa det som inte längre gynnar dig och det som håller dig tillbaka. Genom att sitta med den i handen kan du få hjälp med att se specifika situationer på ett annat sätt som hjälper dig att nå både insikter som stärker dig och som ger dig mod och hopp.

Fysiskt så stärker grön kalcit immunsystemet och stärker benvävnad och ligament. Drick gärna som kristallelixir.


Chakra: HjärtaKristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.