Grön månsten, torn XL

I lager.

2 700 kr

Egenskap: Feminin jordenergi, villkorslös kärlek, flöde och balans


Grön månsten är en Gudinnesten som hjälper dig att nå den feminina jordenergin. Den förstärker kontakten mellan månen och jorden samt hjälper dig att uppskatta livets oändliga livscykler. Denna sten skänker känslomässig balans och lindrar överkänslighet.

Denna sten är hjälpsam både före och efter en förlossning.

Chakra: Hjärta & navel


Ursprung: Madagaskar.

Storlek: ca 12 cm hög och 5,5 cm bred.


Information om Månsten

Månsten hjälper oss att kanalisera vår intuition. Den underlättar för oss i beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet. Den höjer våra energier och underlättar för oss att arbeta i ljuset. Månsten för in villkorslös kärlek och healing. Stenen har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.

Denna sten vakar över dig och lyser upp mörkret så att du ska kunna finna din väg hem, precis som la luna.

Månsten har överlag en lugnande effekt och kan med fördel användas till att förbättra mediala förmågor och klardrömmande (lucid dreaming).

Månsten finns som vit, grön, svart och persikofärgad. Den persikofärgade står för fruktsamhet, den vita för fullmåne och månljuset (en cykel blir komplett) och den svarta för nymåne eller svartmåne (då man kan starta nya projekt)  Månsten är en en variant av mineralet ortoklas.Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin kristall som möjligt. <3