• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

Gul Aventurin, trumlad

  • 45 kr

Gul aventurin är en sten för tredje chakrat, solar plexus. Den stärker din känsla för din egen identitet och hjälper dig som är överkänslig och inte tål kritik

I LAGER
Dela

Gul aventurin är en sten för tredje chakrat, solar plexus. Den stärker din känsla för din egen identitet och hjälper dig som är överkänslig och inte tål kritik att känna dig lugn och avslappnad och inte oroa dig så mycket för din personlighet. 

Denna sten är särskilt bra för personer som känner att de inte har någon kontroll eller makt över sitt liv, och den hjälper till att balansera våra känslor och våra manliga och kvinnliga energier. Gul aventurin stimulerar vårt solar plexuschakra, och sägs också vara effektiv för att attrahera pengar.Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så finsten som möjligt.