Jade roller, vit

Produkten är tyvärr slut i lager.

Egenskap Vit Jade: Tålamod, skönhet och ödmjukhet.

Vit jade symboliserar den subtila, änglalika och transcendentala verkligheten som döljer sig bakom allt. Den relaterar till känslolivet, månen och den receptiva aspekten av våra liv.  Denna sten vill hjälpa dig att minnas att du är skapad i kärlek. Det är sanningen.

Denna sten hjälper även livslusten att blomstra och komma till sin kreativa potential. Den hjälper oss att samla oss, få kontakt med magen och lyssna vart vår egen kraft är på väg. Vit jade är en bra sten att ha nära eller använda när negativa mönster skapar ojämlika och medberoende relationer.

Vit Jade,  en bra sten för handling utifrån vår egen sanning.


Om Roller

Denna rollers djupmasserande rörelser hjälper kroppens cirkulation och är perfekt att använda när huden känns plufsig, trött, irriterad eller röd.

När den rullas över huden på detta sätt så hjälper massagemomentet att strama åt huden.

Den har två olika storlekar på rullarna för att lättare ge massage till tex ögonlock och under ögonen.

Användning:

Jobba från näspartiet och ut i ansiktet, samt upp mot hårfästet. Använd över kinder, panna, tinningar, hals och dekolletage. Använd den över masker och krämer för att öka produkten absorption. Ge dig själv en lugnande och meditativ stund där du ger ansiktsmusklerna lite kärlek. Denna stund kommer få dig att känna dig fräsch och uppiggad.

Mått:

Total längd: ca 15 cm

Roller stor: ca 4,5 x 2 cm

Roller liten: ca 2 x 2 cm

Handtag: ca 8,5 cm

Vänligen observera att stenar är unika och kan därför särskilja sig något från de på bilden!