• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

K2

  • 50 kr

Egenskap: Lugnar och befriar dig från mental stress.Denna sten har en underbar kombination av Azurit och Granit. Den har upptäckts vid foten av K2 världens näst

I LAGER
Dela

Egenskap: Lugnar och befriar dig från mental stress.


Denna sten har en underbar kombination av Azurit och Granit. Den har upptäckts vid foten av K2 världens näst högsta berg.  

Azurit har kallats stenen från himlen och är en härlig sten för tredje ögat och  uppvaknande av själsliga förmågor. Den hjälper dig att befrias från orosmoment, fobier och negativa tankar. Indianer använde Azurit som en helig sten för att tala med andliga indian guider.

Azurit är även en kärleksfull sten som för med sig medkänsla för andra. Den uppmuntrar dig samtidigt att tala från hjärtat. Azurit hjälper till att rensa blockeringar speciellt från halschakrat och tredje ögats chakra. Stenen lugnar och befriar dig från mental stress.


Använd gärna K2 vid meditation för rensa huvudet för att lättare kunna se och visualisera meddelanden som andevärlden förmedlar.

Granit: är en sten för beskydd, den stärker auran och stabiliserar energifältet. Och förstärker den fysiska hälsan, för in rikedom i ditt liv oavsett om det gäller ekonomin eller kärleken. Den är beskyddande, lugnande och balanserande


Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.