NU HAR VI ÖPPNAT VÅR NYA BUTIK & SPIRITUELLA CENTER! NY ADRESS ÄR: ÖSTERSKÄRSVÄGEN 25. VARMT VÄLKOMMEN!

Citronkalcit, klot small

  • 100 kr
I LAGER
Dela

Egenskap: manifestation, motivation, fokus & självförtroende

Citronkalcit har otroliga effekter på solarplexus-chakrat. Den hjälper dig att komma i kontakt med dig själv och din sanna ande. Långsamt och omedvetet sätter Citronkalcit dig på en väg till att titta inåt, den ökar din motivation, ger dig fokus, självförtroende och gör det lättare för dig att ta beslut. Denna sten gör dig mer medveten om vad det är som måste bearbetas och behandlas i dig. Citronkalciten gör det nästan omöjligt att undvika de problem som har tvingat ut i det fria. 

Meditera med citronkalciten och fokusera på dessa aspekter så styr den krusen dit du är på väg. Lyssna på dina instinkter och låt din intuition leda dig varje dag. Detta kommer att leda till att ditt sinne passivt vibrerar på en mycket hög nivå, samtidigt som du kan kanalisera en högre nivånivå i beslutsprocessen..Storlek : ca 2,5 cm


Infomation om citronkalcitens ursprung:

Vetenskap och ursprung om citroncalcit
Citroncalcit är en nyupptäckt variant av kalcit. Det är ett kalciumkarbonatmineral som nyligen upptäcktes i Pakistan och dess färg kan variera i nästan alla nyanser av gult och till och med ett fylligt guld. Färgen den får beror på mängden järnföroreningar i varje sten. 

Jag har direktkontakt med leverantören i Pakistan som levererar dessa citronkalciter till mig.