Lotusblomma med Akvamarin, silver 925

  • 550 kr
I LAGER
Dela

Vackert Lotushängsmycke i silver med Akvamarin. 

Lotusblomman i sig står för uppmuntran att våga möta utmaningar och öppna upp för allt omkring oss,  ett steg på vägen till oändlig spirituell upplysning. Just Akvamarin hjälper dig att övervinna rädslor inför att tala. En toppensten för lärare och för den som ska tala inför publik eller leda en presentation. Den hjälper dig formulera dig från ett högre medvetande och att formulera dig med tydlighet och övertygelse. Den hjälper dig också att hålla tillbaka ilska i pressade situationer så att du kan uttrycka dina känslor och dina åsikter på ett konstruktivt och balanserat sätt.

Akvamarin stärker medkänslan för andra individer, den främjar måttlighet och att ta ansvar för sina handlingar. Den hjälper dömande människor att vara mer toleranta och hjälper den som är överväldigad av ansvar att finna ordning i kaoset.

Den främjar ett rättvist beteende och leder mot kompromisser i förhandlingar. Den ger tyst mod och tydliga motiverade ord i konfrontationssituationer. I ett kärleksförhållande hjälper den två individer med olika livsstil att leva tillsammans i harmoni.

Egenskap: Kommunikation, lugnande, kompromiss, konfliktlösande.

Chakra: Hjärta, hals.


Storlek: ca 2 cm