Apofyllit med stillbild, kluster AA

  • 2 400 kr
I LAGER
Dela

Apofyllitens egenskaper: Ökad intuition och kommunikation med guider och väsen. Minskar oro och stress.

Apofyllit stöttar dig i att öppna upp sinnet och ditt seende så du ser allt klarare. Den sägs även vara en bra kristall i kristallgrids om du vill dra till dig hjälp i olika frågor.

Apofyllit sägs även förbättra minnet, minska stress, ångest, rädslor och oro. Placera den i hemmet för att höja andligheten och vibrationerna av kärlek och fred. Apofyllit ökar din intuition och hjälper dig att få bättre kommunikation med guider och väsen.

Chakra: Tredje ögat & krona


Stilbit egenskap: Upplysning, inre lugn och låter dig flyga fritt

Denna vackra sten låter dig flyga fritt mot att hitta din sanning. Stilbit är en sten som låter dig lysa. Den har faktiskt fått namnet Stilbit från det grekiska ordet stilbein, vilket betyder just att lysa.  Detta är en utmärkt meditatio- och manifestationssten och stilbit stöttar dig även i att öka din intuition och ger dig en kärleksfull och stödjande och lugnande energi. Den tillhör mineralgruppen zeoliter och är en relativt mjuk sten som stödjer dig att få kontakt med hjärtat, hals, tredje ögat och kronchakrat. Den ger en behaglig och lugn känsla av självklarhet.Storlek: ca 11,5 cm