Månsten och solsten med blå flash, palmstone

  • 395 kr
I LAGER
Dela


Solsten och månsten är båda varianter av fältspat - Solsten innehåller inslutningar med hematit som ger den en kopparaktig glittrande effekt, och månsten kan visa en blixteffekt av blått inre ljus som kallas adularescens. Dessa sällsynta och unika palmstones är gjorda av båda typerna av sten tillsammans!  Att föra samman dessa två kristaller skapar en oerhört kraftfull balans. Månsten representerar det feminina och solsten representerar det maskulina. Att bära båda dessa stenar tillsammans kommer att aktivera helandet och styrkan av dina gudomliga feminina och maskulina energier.


Månsten vakar över dig och lyser upp mörkret så att du ska kunna finna din väg hem, precis  som månen själv. Månstenen underlättar att kanalisera vår intuition, även i beslutsfattande, ökar tålamodet och hjälper oss att följa flödet. Månsten höjer våra energier och är ett bra verktyg för oss att arbeta i ljuset. Den för in villkorslös kärlek och healing. Stenen har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron. Månsten har överlag en lugnande effekt och kan med fördel användas till att förbättra mediala förmågor och klardrömmande (lucid dreaming).  

Egenskaper: 
Flöde - tålamod - inre kraft - släpp taget  

Varför behöver du Månsten i ditt liv?  
• Främjar att leva i flow  
• Perfekt att meditera med  
• Den har en lugnande effekt  
• Den verkar för villkorslös kärlek  
• Den har en yin-energi  

Chakra: Tredje ögat, kronchakrat  

Solsten ger ljus och kraft till alla situationer. Den är känd för att ha kraftfull koppling till ljuset och solens kraft. Denna sten ger hopp och lycka. Solsten har en ljus, glädjefull energi som ökar vitaliteten och tar bort negativt humör. Denna sten sägs även ta bort rädsla och stess. Den stimulerar oberoende och individualitet, ger överflöd och framgång till dem som är lyckliga att bära den. Solstenen kan även användas som skydd mot destruktiva krafter. 

Använd denna sten som skydd mot energidränering, och energitjuvar.  Solsten sägs ha använts av kanadensiska urinvånarn i deras medicin hjul.


Stl: ca 5-6 cm

Stenarna plockas slumpvis. Bild på utvalda palmstones för att visa flash 💜